Hirdetés

Minecraft - Fallout témájú tartalom készül

|

Hamarosan egy újabb jól ismert fiktív univerzum költözik át a Minecraft szögletes világába.

Hirdetés

A Minecraft koncepciója azért zseniális, mert minden limitációja ellenére is rengeteg minden elfér benne, főleg ha az ember egy kicsit képzelőerejére is támaszkodik. Rengeteg ismert játék világa megelevenedett már a Minecraftban, most pedig egy újabb kiegészítővel készülődik a Mojang.

A Fallout 4 az idei év egyik legnagyobb sikere volt és belegondolva természetesnek tűnik, hogy az atomháború által sújtott Egyesült Államokat előbb-utóbb szögletes formában is bejárhassuk. A csomagban a szokásos textúrák és kosztümök mellett egy előre megépített pálya is helyet kap majd, ahol feladatokat kapunk, hogy tényleg beleélhessük magunkat a poszt-apokaliptikus világba.

A megjelenési dátumról csak annyit tudni, hogy "hamarosan", viszont az már biztos, hogy a 5,99 dollárba fog majd kerülni és megjelenik PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Nintendo Wii U-ra is.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)