Hirdetés

Napi büntetés: ez a hotel egy GTA V képpel hirdeti magát

|

Los Angeles helyett Los Santos van a háttérben, de kit érdekel egy ilyen apróság.

Hirdetés

Az interneten fellelhető közel végtelen kép közül nagyon könnyű olyat választani, ami hasonlít ugyan arra, amit keresünk, de nem egészen azt ábárzolja. Így került be egy Assassin's Creed screenshot egy híradóba anno, és ezért kommunikált nemrég az orosz nagykövetség is ezzel a képpel.

Hogy a Los Angeles-i Hotel Figueroa szándékosan vagy véletlenül használja-e az alábbi képet, az egyelőre nem derült ki, mindenesetre Los Angeles belvárosa helyett egy Los Santost és annak épületeit ábrázoló fotóval hirdetik magukat az interneten. Mondjuk könnyű összekeverni, a valóságban valahogy így néz ki a környék:

Egyébként simán elképzelhető, hogy szándékosan választották azt a fotót, hiszen a szálloda számos játék népszerűsítésében vett már részt, így többek közt GTA V és Gwent plakátok is voltak már az oldalán, ráadásul a GTA V-ben lévő Hookah Palace igencsak hasonlít magára az épületre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)