Hirdetés

Speedrun közben merült le az egyik játékos konzolja

|

A napokban zajló Summer Games Done Quick során az egyik játékos kis híján nem tudta teljesíteni célját, mert otthon felejtette a töltőjét.

Hirdetés

Meglepő, hogy egy speedrun ilyenen elcsúszhat, de bizonyára az izgalom miatt nem vitte magával EeveeSpiritt a Nintendo 3DS-e töltőjét.

A játékos a New Super Mario Bros. 2-t akarta 31 perc alatt végigjátszani, azonban valamivel több mint 24 percnél kikapcsolt a gép. Mikor a jelenlévők rájöttek, hogy valószínűleg lemerült, azt javasolták EeveeSpirittnek, hogy csatlakoztassa az adaptert, és folytassa a kísérletet, de ő csak annyit tudott válaszolni: "Nincs töltőm!"

Szerencsére valakinek volt, úgyhogy kölcsön tudta neki adni, és így végül tényleg sikerült a 31 perces célkitűzést teljesíteni. A rendezvény után azzal viccelt, az egész csak azért történt, hogy több követőt szerezzen. Twitteren több mint 100, Twitch-en több mint 150 új feliratkozója lett, szóval akár ez volt a terv, akár nem, végül jól jött ki belőle.

A Summer Games Done Quick menetrendjét itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)