Hirdetés

No Man's Sky - elég súlyos az első napos frissítés

|

A No Man's Sky sem mentes hibáktól (hiszen amúgy is elsiették a fejlesztést), ezért kap egy elég tartalmas Day One javítócsomagot, hogy ti ezeket ne is vegyétek észre.

Hirdetés

Elvileg a No Man's Sky első napi frissítése törli az eddig elért eredményeket, de kiderült, hogy ez nem teljesen igaz, mivel az offline tárolt mentési adatokat technikailag így is működnek.

A Hello Games azt javasolja, hogy mindenki, aki a megjelenés előtt megszerezte kezdje újra a kalandot. Már csak azért is jó tanács ez, mert rengeteg hibától mentesen élvezhetitek így a játékot.

A Day One patch nagyjából 800 MB körüli helyet foglal és rengeteg hibát javít ki, mint például grafikai glitcheket, balansz gondokat és problémás mesterséges intelligenciát.

Rengeteg új funkció is bekerült, így már van lehetőség arra, hogy szkenneljük a más játékosok által felfedezett csillagrendszereket. Ha ezt megtettük, akkor a térképünkön felbukkannak majd az ilyen rendszerek, így könnyedén belefuthatunk majd valódi pilótákba is.

Számtalan újdonságot tartalmaz az első napi frissítés, amiből az augusztus 10-én és 12-én csatlakozó kalandorok csak annyit fognak érezni, hogy picivel több adatot kell majd letölteni. A patch részletes leírását itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)