Hirdetés

Megjelent a legújabb Nvidia driver, jobb lesz tőle a Battlefield 1 és a WoW: Legion

|

Minden Nvidia felhasználónak érdemes telepítenie a 372.70-es, WHQL drivert, de különösen azoknak, akik terveznek a héten a Battlefield 1 nyílt bétájával vagy a World of Warcraft új kiegészítőjével játszani.

Hirdetés

A legtöbb esetben, amikor épp nem borít fel mindent és tesz rosszabbá egy játékot egy videokártya driver, érdemes frissíteni. Egyelőre úgy tűnik, nincs sokakat érintő probléma a 372.70-vel, úgyhogy szabad a pálya. Az SLI-t használók (egy felhasználó beszámolója szerint) azért számíthatnak rá, hogy a Battlefield 1 az új driver telepítése után csak az egyik GPU-t fogja hajtani.

A driver a Battlefield 1 béta és a World of Warcraft: Legion teljesítménye mellett a Deus Ex: Mankind Dividedon is javít, valamint felkészíti kártyáinkat a Quantum Break szeptember 14-ei, steames megjelenésére. Letölteni innen vagy a GeForce Experience alkalmazáson keresztül tudjátok. Ha bármi problémát tapasztaltok, ami korábban nem volt, írjátok meg kommentben. 

A Battlefield 1 bétája ma indult, a letöltéshez itt találtok segítséget. A World of Warcraft: Legion tegnap jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)