Hirdetés

VR Funhouse - az Nvidia első játékához igazi erőművek kellenek

|

A VR Funhouse egy valódi virtuális élményparádé, a kipróbálásához azonban brutálisan erős videokártyára lesz szükségetek.

Hirdetés

Ha nem bírod a tömeget, azonban szívesen átélnéd a hagyományos céllövöldés vurstli élményt, akkor az Nvidia most megadja a lehetőséget erre. A cég történetének első videojátéka a VR Funhouse egy minijáték gyűjtemény lesz. Az ígéretek szerint az Unreal Engine 4 képességeire kiélezett játék eddig nem látott szintre emeli a virtuális valóság fogalmát, rendkívül fejlett fizikával és vizuális elemekkel gyönyörködteti a játékosokat. Mindebbe fent ti is belenézhettek. 

A készítők arra figyelmeztetik a játszani vágyókat, hogy ugyan alacsony grafikai beállításoknál "elég" egy GTX 980 Ti, 1060-as, 1070-es kártya, vagy egy Titan X addig közepes beállításoknál már egy 1080-asra lesz szükségünk. Ha pedig a legjobb hatást szeretnénk elérni, két, SLI-be kötött 1070, 1080, Titan X, vagy 980 Ti együttes erejére lesz szükségünk. Természetesen mindemellett még birtokolnunk egy HTC Vive-ot, a PhysX-effektekhez pedig egy erre elkülönített 980 Ti, vagy ennél jobb kártya kell, szóval kijelenthető, hogy a játék technikai igénye elég izmos.

Minden, a VR Funhouse-ban megjelenő minijáték alapkoncepciója, hogy egy eddig nem tapasztalt vizuális élménnyel ajándékozza meg a felhasználókat. Mind arra lettek tervezve, hogy a VR technikai határait feszegessék. Mint játék élvezetes, de nem túl mélyre hatoló a VR Funhouse, célja sokkal inkább a szemgyönyörködtetés a realisztikus elemekben, mintsem bármilyen üzenet közvetítése. 

Szóval ha rendelkezel HTC Vive-val és csúcskategóriás Nvidia grafikus processzorral , a VR Funhouse igazán megéri hogy kipróbáld. A játék ingyenesen letölthető és az Nvidia tervbe vette, hogy majd nyílttá teszik a forrást a nyár folyamán, vagyis fejlesztők is elkészíthetik saját játékaikat ugyanezt a technológiát alapul véve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)