Hirdetés

Overwatch - így változik Bastion és D.Va a közeljövőben

|

Még nem kaptunk számokat, de az elképzelés már megvan arról, hogy hogyan lesz Bastion és D.Va hasznosabb - és kevésbé idegesítő.

Hirdetés

Bastion a játék elején az egyik legidegesítőbb karakter volt, most viszont már könnyen counterelhető. Az Overwatch dizájnere, Geoff Goodman elárulta, hogyan változtatják meg. Bár csak tervek vannak, amit eddig mesélt, az egyáltalán nem hangzik rosszul.

Első körben Bastion Recon módja (amikor áll vagy szaladgál) némi buffot kap: növekszik a tár mérete, és kicsit kevésbé szór majd a fegyvere. Ez azt a célt szolgálja, hogy a játékos ne érezze feltétlenül haszontalannak magát, ha épp nem tud leülni.

A Sentry állapot (amikor leül, lő, és több egér halálát okozza, mint bármilyen méreg) is átdolgozásra kerül. A srácok azt tervezik, hogy egy tankgyilkos pajzstörőt csinálnak belőle. Ezen a vonalon megnövelik a golyók szórását, nem lehet majd (könnyen) headshotot adni vele, viszont jobban bírja a sebzést ülve.

Utoljára a gyógyítását alakítják át, amit bármikor lehet majd használni (akár menet közben is), viszont egy D.Va mátrixhoz hasonló energiarendszert kap. És ha már D.Va: a koreai StarCraft pro is megkapja a maga átalakítását.

Jelenleg a Defense Matrix úgy működik, hogy csak azokat a lövéseket védi, melyek az adott fegyver csövének szájától már egy minimális távolságot megtettek. Ezért van az, hogy nem védi például a Roadhog fegyveréből közvetlen arcba csapódott kritikus áldást.

A jövőben a mátrix abban a pillanatban megeszi majd a lövedéket, hogy az elhagyta a fegyvert. Sokan ezt módosítást észre sem veszik majd, de a fent említett esetben pont ez jelenti a különbséget élet és halál között.

Hogy tetszenek a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)