Hirdetés

Overwatch - ezért maradt ki a kompetitív mód

|

Egyelőre csak a fejlesztők játszhatnak az Overwatch kompetitív módjával, de a Blizzard szerint nekünk sem kell már sokáig várnunk rá.

Hirdetés

Bár a zárt bétában már elérhető volt a kompetitív mód a játékosok számára, a nyílt bétából kimaradt, és sokan szomorúan vették tudomásul, hogy továbbra sem elérhető. Jeff Kaplan, az Overwatch rendezője egy videóban mondta el, hogy pontosan miért döntöttek így.

A megjelenés napján megosztott videóból kiderül, hogy a fejlesztők minden erejükkel azon vannak, hogy a kompetitív mód bekerüljön, ez lesz az első nagy frissítés tartalma várhatóan június vége felé. A fejlesztők már tesztelik az átdolgozott játékmódot, hogy az pontosan olyan legyen, amilyet a játékosok szeretnének.

A játékosok rengeteg visszajelzést adtak, ezek alapján próbálják meg átdolgozni a rendszert. Az egy hónapos szezonok helyett inkább 2,5 - 3 hónapos szériákban gondolkoznak, és magán a játékmeneten is változtatnak egy kicsit. Mivel az Overwatch-nak minden esélye megvan rá, hogy hatalmas eSporttá váljon (amit elképesztően nehéz közvetíteni), nagyon fontos, hogy tökéletesítsék a rendszert, és most pontosan ezen dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)