Hirdetés

Overwatch - íme a játékos, aki elsőként érte el az 1000. szintet

|

Rengeteg időt kell ölni Blizzard kompetitív lövöldéjébe, ha el szeretnénk érni a magasabb szinteket. Egy francia játékos mindenkit megelőzve jutott el az 1000. szintig.

Hirdetés

Maxime, a francia Overwatch játékos még szeptember harmadikán tette közé Twitter bejegyzését, miszerint ő az első, aki elérte az 1000. szintet. Azoknak, akik nem játszanak az Overwatch-csal, nem tűnhet olyan hatalmas teljesítménynek, de nem árt figyelembe venni, hogy már a 100. szint eléréséhez is elég sok órát kell a játékba pakolni.

Maxime (akit a játékban Tazzerk néven találtok meg) elmondása szerint néhány alkalom kivételével 16-17 órát játszik Overwatch-csal minden nap. Arra viszont, hogy hogyan fér bele egy ekkora adag Overwatch hétköznapjaiba, már nem akart válaszolni. Majd hozzátette, hogy más játékokban is elfogta már a versenyláz. Persze az Overwatchot nem így kezdte, de mikor rájött, hogy ő lehet az első 1000 szint fölötti játékos, belehúzott.

Időközben viszont felmerült, hogy nem is Tazzerk érte el elsőnek az 1000. szintet. Egy másik játékos egy ázsiai szerveren vett észre egy arany keretű, 1450-es szintű Overwatch felhasználót, amit meg is osztott Twitteren Tazzerkel.

Tazzerk ezek után sem mondott le címéről, mivel biztos benne, hogy ő az első játékos, aki egymaga elérte az 1000. szintet, mivel a kínai felhasználót biztosan több játékos is használja, így tudtak eljutni az 1450-es szintre ilyen hamar. Nem mellesleg a MasterOverwatch ranglistáján is Tazzerk tündököl az első helyen.

Ti milyen messze vagytok az 1000. szinttől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)