Hirdetés

Overwatch - elképesztő rekordot döntött a béta

|

A Blizzard lövöldéjének nyílt bétája olyan címeket hagyott maga mögött, mint a The Division és a Destiny. Rácsúszott a gamer közösség.

Hirdetés

Amikor a Blizzard a nagy érdeklődés miatt meghosszabbította a nyílt bétát, akkor tényleg nem viccelt. Rekord mennyiségű érdeklődő próbálta ki a hétvégén a játékot, és az ipar legnagyobbjait is lealázta az Overwatch.

A nyílt béta 9,7 millió játékost vonzott be PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Összehasonlításképp a Destiny-t 4,6 millióan tolták, a The Division-t pedig 6,4 millióan. Ezek mind rekord értékek voltak a maguk idejében. Mondanunk sem kell, hogy a Blizzard saját címei sem teljesítettek ilyen jól a nyílt béták alatt.

A játékosok összesen 4,9 milliárd (laza 9000 év) percet töltöttek a programmal és 37 millió meccset játszottak.

Átlagosan a résztvevők 8,4 órát töltöttek el az Overwatch-ban, ami nem kis teljesítmény.

"A mi küldetésünk az volt, hogy annyi játékosnak mutassuk be a programot a megjelenés előtt amennyinek csak lehetséges. A reakciók elképesztőek voltak, és reméljük, hogy mindenki jól érezte magát" - mondta Mike Morhaime, a Blizzard igazgatója.

Az Overwatch május 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)