Hirdetés

Overwatch - új nyomot találtak a következő karakterről

|

Egy Reddit felhasználónak köszönhetően friss nyomot kaptunk Sombra-ról.

Hirdetés

Nem telt el sok idő a legújabb Overwatch karakter megjelenése óta, máris egy másik, eddig meg nem megjelent tartja lázban a játékosokat, pedig Ana-nak köszönhetően talált új nyomra egy játékos.

Ana fejlesztői videója adta az új információkat a Colonelcactus nevű Reddit felhasználónak, akinek gyanús lett a videó vége. Ha megnézitek, a rendes videó után található egy sípolás és a TV készülékekből ismert zaj. Miután megosztotta az észrevételeit az önjelölt nyomozók mozgásba lendültek.

Rájöttek, ha kivágják a függőleges vonalkódokat és azt egy leolvasóval végigpásztázzák, az így kapott hexadecimális számokat bináris számrendszerbe ültetik és a jeleket fekete és fehér pixelekkel helyettesítik, egy QR kódot kapnak.

 Az így kapott kód egy spanyol szöveggé áll össze, ami magyarul a következőt jelenti:

"Könnyű volt? Most hogy, figyelsz rám, tegyük nehezebbé a dolgokat."

Nem ez volt az első nyom, amely Sombra-hoz köthető - akinek neve árnyékot jelent és feltehetőleg egy lopakodós karakter lesz - hiszen a játékosok a Dorado nevű pályán, egy újságban a "Quien es Sombra?" ("Ki Sombra?") címmel találtak egy cikket. Reaper egyik szövege is a rejtélyes hősre utal, amiben azt kérdezi, hol van Sombra, amikor szükséged van rá.

Jeff Kaplan, a Blizzard Entertainment alelnöke egy interjúban elmondta, hogy

"Sombra tudatni fogja az emberekkel, ha azt akarja, hogy többet tudjanak róla. Ő elég jó az ilyen dolgokban."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)