Hirdetés

Panzer General Online - megérkezett a Vörös Hadsereg

|

Ma bejelentette a Ubisoft, hogy új tartalmakkal várják majd az online tábornokokat. Ezúttal a Vörös Hadsereg került a két, már bent lévő frakció közé.

Hirdetés

A Panzer General Online: The Red Army frissítés rengeteg újdonsággal dobja fel a Ubisoft ingyenesen játszható, böngészős stratégiáját. Az új ellenség komoly fegyver lehet azon stratégák kezében, akik képesek kihasználni a vörösök előnyeit.

Természetesen a Vörös Hadsereg megérkezése rengeteg új egységet, booster és starter csomagot hozott a játékba, egy teljesen új, egyjátékos kampány mellett. A tábornokok felépíthetik saját vörös seregüket, hogy aztán szembeszálljanak az amerikai és német katonákkal. Ezzel már mindhárom nagyobb frakció bekerült a játékba a történelemkönyvekből, és így már a második világháború legtöbb szörnyetegét csatába hívhatjuk.

A Panzer General Online teljesen ingyenesen játszható, csak egy böngésző kell hozzá. Ha még nem próbáltátok, akkor erre tessék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)