Hirdetés

Piszok látványos előzetesen a Delta Force: Hawk Ops legújabb játékmódja

|

Grandiózus, valósághű csatákat ígér a TiMi Studio Group gondozásában készülő multiplayer lövölde Havoc Warfare módja.

Hirdetés

Még 2016-ban vásárolta meg a THQ Nordic, az eredetileg NovaLogic által fejlesztett, Delta Force széria jogait, ami utoljára lassan 15 éve, 2009-ben jelentkezett új résszel. Hosszú évekre parkolópályára került ezt követően a franchise, míg nem 2023-ben aztán életjelet adott magáról: augusztusban kiderült, hogy rebootolják a sorozatot, ezzel együtt pedig bemutatkozott a Delta Force: Hawk Ops.

A legújabb felvonásért ezennel a Tencent alá tartozó TiMi Studio Group felel, akik egy grandiózus, adrenalinnal teli játékmenetet szeretnének leszállítani a háborúzni vágyóknak. Erről árulkodik most a Delta Force: Hawk Ops egyik játékmódját, az úgynevezett Havoc Warfare-t bemutató, legújabb előzetes is, ami egy nagyszabású PvP élményt tartogat magában.

Hirdetés

A különböző katonai járművektől kezdve a tankokon át, még a helikopterek is előkerültek a friss és ropogós trailerben, miközben a rombolható környezet is nagy hangsúlyt kapott, érezhetően fontos eleme lesz a taktikázásnak. Egy méretes csapatra és egy hatalmas mapra számíthatunk majd a játékmód során.

A Havoc Warfare egyébként csak egy, az eddig leleplezett három játékmód közül. A nemrégiben bemutatott Hazard Operations során egy háromfős osztag részeseként fosztogathatunk és gyűjthetünk majd nyersanyagokat, miközben egy adott régió biztonságos evakuálása lesz a feladatunk, míg a Black Hawk Dawn a játék kampányaként szolgál majd, melynek története elméletileg néhány korábbi ikonikus karaktert is felvonultat majd.

A Delta Force: Hawk Ops az eddig látottak alapján egy nagyszabású, ugyanakkor free-to-play multiplayer FPS-ként lépne színre - ez valóban egy ígéretes kombó -, viszont hogy pontosan mikor, azt továbbra sem tudni. Az előregisztráció továbbra is él a játék weboldalán, megjelenésekor pedig PlayStation-ön, Xbox-on és PC-n, de akár iOS-en és Androidon is játszhatjuk majd vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)