Hirdetés

Planet Coaster - még egy baleset is lehet gyönyörű

|

Nyilván lesznek olyanok, akik úgy építik meg vidámparkjaikat, hogy onnan ne sokan jussanak ki élve. A Planet Coaster fejlesztői rájuk is gondolnak.

Hirdetés

Hosszú ideje várunk már egy igazán jó vidámparképítős játékra. Hiába, hogy jön a RollerCoaster Tycoon World, a Planet Coaster lesz az, amire igazán érdemes figyelni.

Egy a SimCity és a Cities: Skylines esetéhez hasonló trónfosztás várható. A Frontier Developments játéka minden eddiginél nagyobb testreszabhatóságot kínál, a lehetőségek száma elképesztő, ráadásul bármit fel- és letölthetünk a Steam Workshopról, használhatjuk mások alkotásait, vagy megoszthatjuk a sajátjainkat. Persze halálos hullámvasutat valószínűleg mindenki fog tudni építeni, és ha már gonoszkodni akartok vidámparkotok látogatóival, mindenképp vágjatok belőle egy a fentihez hasonló videót.

A Planet Coaster november 17-én jelenik meg, egyelőre csak Windowsra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)