Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - készül a Marvel vs. Capcom Infinite

|

Jövőre ismételten összecsapnak a Marvel szuperhősei a CAPCOM leghíresebb karaktereivel.

Hirdetés

Elrajtolt a PlayStation saját rendezésű konferenciája, a PlayStation Experience 2016, a srácok pedig rögtön pár igen erős bejelentéssel nyitottak. Ezek közül az egyik nagy meglepetése a Capcom háza tájáról érkezett, ugyanis a cég bejelentette a nagy sikerű Marvel vs. Capcom-sorozat következő epizódját.

A Marvel most az egyik legjövedelmezőbb brand az egész szórakoztatóiparban, szóval igazából annyira nem meglepő, hogy a Capcom még időben szeretné meglovagolni a szuperhősöket körülvevő hullámot. A Marvel vs. Capcom Infinite névre keresztelt játék nem csak a látvány tekintetében lesz korszerűbb elődeinél, de a felsorakoztatott karakterek is rendkívül aktuálisak, hiszen a már megszokott hősök mellett feltűnik Captain Marvel is, aki hamarosan a filmes univerzumban is bemutatkozik majd.

A Marvel vs Capcom Infinite valamikor jövőre jelenik majd meg, az pedig külön meglepetés a Sony réséről, hogy az Ultimate Marvel vs Capcom 3 mától PlayStation 4-en is elérhető.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)