Hirdetés

2016 egyik legjobb találmányának választották a PlayStation VR-t

|

Bár nem ez az első VR headset, a Sony szemüvege hozhatja el az igazi áttörést a virtuális valóságba.

Hirdetés

A virtuális valósággal jelenleg több probléma is van, az elterjedését azonban az gátolja a legjobban, hogy elképesztően drága. Már magukért a szemüvegekért is 2-300 ezer forintot kérnek, és akkor még nem beszéltünk a hasonló árban lévő VR-ready PC-ről.

Ezzel szemben a PlayStation VR elérhető áron kínálja a technológiát, hiszen még egy PlayStation 4-gyel együtt is olcsóbb, mint egy HTC Vive, ráadásul a Sony konzoljából már most több, mint 40 millió van a háztartásokban világszerte, aminek köszönhetően rohamtempóban terjedhet. Ezért is kapott helyet a Time magazin 2016 legjobb találmányait összegző listáján.

A 25-ös toplistán olyan eszközök is találhatóak, mint a Tesla nemrég bemutatott napelemes cserepei, a Nike önbefűző cipője, az Amazon Echo vagy az Apple Airpods.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)