Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ők lesznek az új operátorok

|

A Ubisoft bejelentette, hogy Operation Dust Line néven érkezik a Rainbow Six: Siege következő DLC-je, melyben két új karaktert is kapunk. A megjelenési dátumot is megtudtuk.

Hirdetés

Frost és Buck után két újabb operátor válik elérhető a Rainbow Six: Siege játékosai számára. Támadó és védekező szellemiségű karaktert is kapunk, úgyhogy valószínűleg mindenki megtalálja majd a kedvére való operátort az új arcok között.

A szezonbérlet tulajdonosai május 9-én már le is tölthetik az Operation Dust Line nevű új DLC-t, ami a Közel-Keletre repít bennünket és két tengerészgyalogos terroristaelhárító karaktert nyit meg a játékosok számára. Kettejük közül Valkyrie lesz az, aki inkább a védekező stílust tudhatja magáénak. A hölgy felszerelését egy SPAS-12 shotgun és egy öntapadós kamera alkotja, utóbbi bármilyen felületen megtapad és az összes csapattárs számára elérhető lesz. Blackbeard ezzel szemben egy igazi támadó karakter, aki pajzsos fegyverrel és egy Desert Eagle pisztollyal felszerelve veti bele magát az akció sűrűjébe. Íme az új duó:

Ti várjátok már a két új operátort? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)