Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megvan, mikor leplezik le az új tartalmakat

|

Várhatóan februárban startol a következő szezon a Rainbow Six: Siege-ben, ennek alkalmából pedig egy új pálya és két spanyol operátor jön. Hamarosan minden kiderül az Operation Velvet Shell kapcsán.

Hirdetés

Aki reménytelenül bennragadt Copper I-ben, annak már nem sokáig kell kibírnia: várhatóan február 7-8. környékén indul az Operation Velvet Shell, a következő Rainbow Six: Siege szezon. 

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a következő bevetés Spanyolországban lesz, és ahogy az lenni szokott, a két új operátor is onnan származik. Róluk még semmit nem mondtak.

A Ubisoft pontosan részletezte a Six Invitational menetrendjét, külön említve azt, hogy mikor esik szó a karakterekről, és mikor a pályáról: itthoni idő szerint február 2-án, 18:45-kor, két PC-s elődöntő között beszélgetnek a Velvet Shell újoncairól, és kicsit később, 21:35-kor a mapről. A fenti kép alapján lesz csempézett medence (árulkodó a fénytörés és a vízzel keveredő vér), amiből én arra tippelek, hogy egy villa lesz az összecsapások új helyszíne. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)