Hirdetés

Resident Evil 7 - rejtvényekből sem lesz hiány

|

A Resident Evil 7 világát bemutató videósorozat ismét két érdekes epizóddal bővült.

Hirdetés

A The World of Resident Evil 7 videósorozat beszédes címe egyből elárulja, hogy mivel is kedveskednek nekünk hetek óta a játék készítője. Most a hetedik illetve a nyolcadik rész is befutott végre a Resident Evil 7-et feltáró szériából.

Az A Closer Look névre keresztelt hetedik videóban például azt ismerhetjük meg, hogyan vehetjük majd közelebbről is szemügyre a játékban a különféle érdekes tárgyakat. Úgy tűnik, hogy mialatt ezekkel a tárgyakkal babrálunk, a Resident Evil 7 játékmenete nem áll le, így elég valószínű, hogy számíthatunk majd pár nyakunkba ugró rondaságra doboznyitogatás közben. 

A videószéria nyolcadik epizódja szintén a fellelhető tárgyakra koncentrál, azonban ez a felvétel már a megoldandó puzzle feladványokat helyezi a központba. Azért persze esélyes, hogy nem fogunk órákon át a megfejtéseken töprengeni.

A Resident Evil 7 megjelenése 2017. január 24-én várható PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)