Hirdetés

Resident Evil 7 - egy nagynéni és valami, amivel nem akarsz találkozni

|

Egy rendkívül ijesztő nénivel és egy titokzatos ellenséggel ismerkedhetünk meg a Resident Evil 7 legújabb ízelítőiben.

Hirdetés

A megosztó hatodik rész után ígéretesnek, de még mindig inkább Silent Hill-esnek tűnik a Resident Evil 7, amelyről egyre többet tudhattunk meg az utóbbi időben. Most újabb két, rövid videót kaptunk a Capcomtól, amelyektől ugyan sokkal okosabbak nem lettünk, de az érdeklődésünket mindenképpen felkeltették.

A két rövidke videó egyike az Aunt Rhody címet viseli, a teaserben pedig értelemszerűen a címben is szereplő, rendkívül nyugtalanító idős nénivel ismerkedhetünk meg közelebbről, ha akarunk, ha nem. A másik bejátszásban egy elég para ellenségtípust láthatunk meg, mint ahogy azt is hamar észre fogjuk venni, hogy nem csak nyomasztó, de elég strapabíró is.

A videókból az is kiderül, hogy a következő hónap elején újabb meglepetésekre számíthatunk, szóval lélekben mindenki készüljön. A Resident Evil 7 megjelenés január 24-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)