Hirdetés

Rocket League - becserélhetjük megunt tárgyainkat

|

Hamarosan egy fontos frissítést kap a Rocket League, mely után új, eddig sosem látott kozmetikai cuccokra tudjuk majd beváltani azokat a tárgyainkat, melyek nem nőttek a szívünkhöz.

Hirdetés

Továbbra is elképesztő népszerűségnek örvend a Rocket League, ráadásul nemsokára akkor is megéri majd visszatérned a játékba, ha az eddig megszerezhető összes tárgy ott lapul már a csomagtartódban. Érkeznek ugyanis a Rare és a Very Rare ritkaságú új tárgyak.

Az Uncommon ritkaságú csecsebecsék ezentúl valószínűleg már senkinek sem fognak kelleni, mivel ezeknél sokkal menőbb cuccok is a miénk lehetnek, miután élesedik a Rocket League hamarosan érkező frissítése. Ráadásul a játékosok öt darab Uncommon tárgyak be is válthatnak majd egy Rare csodára, hála az új Trade-in opciónak. A Psyonix elmondta, egy későbbi frissítésben a játékosok közötti csereberét is lehetővé teszik majd.

Fontosnak tartották továbbá hangsúlyozni, hogy alaposan gondoljuk meg, milyen tárgyakat váltunk be a most debütáló új rendszerben, hiszen elképzelhető, hogy a játékosok közötti kereskedelem elindulásakor nagyon értékessé válnak az adott kiegészítők. 

Nektek egyébként melyik a kedvenc tárgyatok a jelenlegi felhozatalból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)