Hirdetés

Egy western témájú játékon dolgozik a Sony?

|

Egy neves művész portfóliója elképesztő koncepciós rajzokat tartalmaz, amik egy még bejelentetetlen, látszólag western témájú Sony projekthez készültek.

Hirdetés

Egyedül a Sony nem jelentette még be, hogy mikor tartja az E3-as konferenciáját, de mérget mernénk venni rá, hogy ahogy minden évben, úgy idén is éjszakázni fogunk. Persze ha olyan bejelentések jönnek, mint a PlayStation 4K és többet is mutatnak a legnagyobb címeikből (The Last Guardian, Gran Turismo Sport, Horizon: Zero Dawn), valamint a PlayStation VR is terítékre kerül, akkor mindent megbocsájtunk. 

Lehetséges, hogy egy nagyobb meglepetést is felvéshetünk a lehetséges bejelentések listájára, ugyanis előkerült néhány piszkosul látványos, western témájú koncepciós rajz egy művész, Ioan Dumitrescu referenciái közül, amik a portfólió tanúbizonysága szerint egy "be nem jelentett Sony projekthez" készültek. Íme: 

Már ez önmagában is okot adhat a bizakodásra, viszont az is kiderült, hogy Dumitrescu korábban dolgozott már együtt a Sony-val, méghozzá a Sony London Studio munkáját segítette a VR Luge című játék esetében. Jelenleg mindezt kezeljétek pletykaként, hiszen nincs rá garancia, hogy a képek vagy az információk valósak, vagy hogy többek-e egyszerű tervezetnél, mindazonáltal áruljátok el: ti örülnétek egy PlayStation 4-exkluzív western-címnek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)