Hirdetés

South Park: The Fractured But Whole - tíz percnyi gameplay érkezett

|

A gamescomon ugyan kipróbáltuk a South Park: The Fractured But Whole-t, de a PAX Westről érkezett tíz perces gamepaly videó így is tartogat újdonságokat, főleg az altesti humor kedvelőinek.

Hirdetés

Már az E3-on is lenyűgözött minket, amit a nagyszerű Matt Stone-Trey Parker páros mutatott a következő South Park játékból, a gamescomon pedig lehetőségünk volt személyesen is kipróbálni, hogy mit tud a The Fractured But Whole. El kell ismernünk, hogy a játékhoz készített innovatív eszköz, a Nosulus Rift prototípussal a játékmenet is egészen más élmény volt. 

A Ubisoft azt ígérte, hogy bár a fejlesztést ezúttal nem az Obsidian, hanem a Ubisoft San Francisco végzi, a  South Park: The Fractured But Whole méltó marad az elődhöz, sőt megpróbálja felülmúlni azt. A szuperhőstéma erre tökéletes alapot biztosít és a játékmenet is rengeteget fejlődött, miközben megmaradt ugyanaz a humor, amiért imádjuk Cartmenék világát.

A folytatás a PAX Westen is kipróbálható volt (a Nosulus Rift bevonásával) és érkezett is egy pontosan tíz perces gameplay videó, amelyben az új kölyök megmutat néhány újdonságot a játékmenettel kapcsolatban, valamint kapunk egy kis harcot is a végén. 

A South Park: The Fractured But Whole megjelenése december 6-án esedékes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)