Hirdetés

Spider-Man PS4 - amit a videóban láttunk, az a játék volt

|

Az E3 alatt mutatták be az új Spider-Man játék első előzetesét. Mint kiderült, nem csak egy látványos animációt raktak elénk.

Hirdetés

Az Insomniac Games és a Marvel együttműködéséből végre egy igazán élvezetes Pókember játék jöhet létre, egy olyan, ami alapot adhat további Marvel játékoknak is. Végre elkészülhet egy értelmes, kooperatív Bosszúállók, hogy mást ne mondjak.

Az E3-on egy rövid előzetessel jelentették be az egyelőre végleges cím nélküli, PS4-exkluzív címet. Azt hittük, csak az átvezetőkből vagy a játék motorjával raktak össze egy látványos bemutatót, de a fejlesztőcsapat megerősítette, az, amit láttunk, tényleg a játékmenetet ábrázolta. 

A Spider-Man PS4 néven emlegetett projekt nem csak gyönyörű, a harc látványos benne, a lengedezés pedig tökéletesnek tűnik - és ez az egyik legfontosabb eleme egy jó Pókember játéknak. Talán jövőre többet is megtudunk róla, egyelőre a várakozás marad. A trailert, ha még nem volt meg, ezen a linken találhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)