Hirdetés

Star Fox Zero megjelenési dátum, Splatoon frissítések - Nintendo Direct összefoglaló

|

A mai Nintendo Direct sem hozott megdöbbentő bejelentéseket, de sok mindent megtudtunk arról, mik a kiadó első féléves tervei a nyugati piacon.

Hirdetés

Valószínű, hogy már a Nintendo is az E3-ra tartalékol, és a legfontosabb Wii U-val, 3DS-sel, NX-szel és mobiljátékokkal kapcsolatos bejelentéseket ott fogja megejteni. Azért a mai, főleg az Egyesült Államok közelgő megjelenéseivel foglalkozó Direct sem volt érdekességektől mentes, hiszen megtudtuk a Star Fox Zero megjelenési dátumát, azt, hogy mikor jön Wii U-ra a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games, bejelentettek pár új játékot mindkét jelenleg aktív platformra, és elárulták, mivel tervezik bővíteni a Splatoont és a Super Mario Makert. Minden bejelentést összeszedtünk alább. (Nem mindegyik a hivatalos, Nintendo által kiadott trailer, néhányat csak a streamből rögzítettek. Ha felkerül a hivatalos változat, cseréljük.)

- Áprilisban jön a Star Fox Zero, vele együtt pedig a Project Guardból kinőtt Star Fox Guard. Ezzel kapcsolatban itt írtunk bővebben.

- Június 24-én nyugatra érkezik a Genei Ibun Roku #FE, vagy ahogy mifelénk fogják hívni, Tokyo Mirage Sessions #FE. Japán szinkronnal, de angol felirattal lesz játszható. Egyelőre csak az Egyesült Államokbeli megjelenés a biztos.

- A Super Mario Maker március 9-én kap egy frissítést, mely a super expert móddal bővíti a 100 Mario Challenge-et, amik teljesítésével Mystery Mushroom öltözékeket lehet feloldani. Új funkciókat kap a pályaszerkesztő is, a kulcsokat akár ellenfelekbe is rejthetjük majd.

- Június 24-én jelenik meg Wii U-ra a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games. A 3DS-es változat március 18-án jön. A francia Nintendo csatorna gyorsabb volt, mint a hivatalos, de a videóban csak a logó különbözik.

- Bejelentették a Paper Mario: Color Smash-t, ami Wii U-ra jelenik meg idén. 

- A következő SNES-es játékok mostantól New 3DS-en is játszhatók: Pilotwings, Super Mario World és F-Zero. Március 24-én ezek mellé a Super Mario Kart, az EarthBound, a Donkey kong Country csatlakozik, majd április 14-én a The Legend of Zelda: A Link to the Past, a Super Metroid és a Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest.

- A Hyrule Warriors Legendshez Season Passt lehet majd venni, mely négy DLC-t foglal magában, illetve hozzáférést ad egy egyedi, Ganondorf által viselhető ruhához. A csomagok közül az első a The Wind Waker Medlijét adja hozzá a felhozatalhoz, és nem csak 3DS-re, Wii U-ra is le lehet majd tölteni. A 3DS-es Season Pass vásárlói megkapják Wii U-ra többek között Tetrát és Skull Kidet is.

- Nyáron jön a Monster Hunter Generations, ami a Monster Hunter X lokalizált változata. Jár mellé egy Fire Emblem kiegészítő is, benne a Marth páncélzatáról mintázott különleges öltözékkel.

Ez pedig a Fire Emblem tartalom:

- A Rhythm Heaven Megamix három Rhythm Heaven játékot foglal magába, köztük a Game Boy Advance-re megjelent eredetit.

- 3DS-re jön májusban a Pocket Card Jockey, ami tulajdonképpen egy leegyszerűsített pasziánsz és a lóverseny, valamint lógondozás keveréke.

- Kaptunk egy videót az Azure Striker Gunvolt 2-höz.

- Április 28-án jön Wii U-ra egy free-to-play, online kooperatív kaszabolós csoda, a Lost Reavers, amit nyílt bétában április 14-től bárki kipróbálhat (az Egyesült Államokban legalábbis biztosan).

- Kirbynek most exoskeletonba bújva kell megmentenie világát. Tíz játékmódot játszhatunk, támogatja az összes eddig megjelent amiibót, és kapott egy 4 fős, különálló kooperatív módot is. Megjelenés június 10-én, amikor négy új Kirby amiibót is kapunk.

- A Splatoonhoz két frissítés jön idén. Az elsőt jövő héten kapjuk meg, ami balanszolja a jelenleg elérhető felszereléseket, illetve javít a matchmakingen. A második új fegyvereket hoz, ez nyáron jelenhet meg.

- Érkezik a Bravely Second End Layer, melynek gyűjtői kiadása tartalmaz egy lemezt a játék betétdalaival, illetve egy könyvet, amiből mindent megtudhatunk a Bravely Second sorozatról. Április 15-én jelenik meg, március 10-étől lesz letölthető a demó.

- Nintendo 3DS-re lesz kapható idén a Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past. Átdolgozták a látványt és a fordítást is, érdemes még egy kört menni vele azoknak, akik korábban próbálták.

- A Disney Art Academy egy digitális kifestőkönyv lesz, benne a legnépszerűbb Disney és Pixar karakterekkel. 3DS-re jön május 13-án.

- Próbálták elmondani, mennyire jó és a sorozathoz méltó lesz a Metroid Prime Federation Force, de mint az az alábbi videó értékeléseiből is látszik, a rajongók még mindig nem elégedettek.

A teljes műsort alább nézhetitek vissza. Egy kicsit mutattak a Pokkén Tournamentből is (13:37-től), emlékeztettek rá, hogy holnap jön a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (15:50-től), meséltek a My Nintendóról (16:22-től), a Mini Mario & Friends amiibo Challengeről (17:01-től) és az Animal Crossing amiibo kártyákról, valamint az Isabelle amiibóról (18:03) is. Nézzétek végig, ha van kedvetek, nem hosszú az egész.

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Wii U
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)