Hirdetés

Star Wars: Maul - új koncepciórajzok kerültek nyilvánosságra

|

A törölt Darth Maul játék egyik tervezője osztotta meg munkáit a napokban. Nem csak a tervezett karaktereket, de a Coruscant belvárosát is megnézhetjük.

Hirdetés

A Red Fly dolgozott annak idején egy Darth Maul eredettörténetével foglalkozó játékon, de a projektet a LucasArts elkaszálta. Bár a csapat szeretné újrakezdeni, és gondoltak arra, hogy megkeresik az EA-t az ötlettel, ők sem hiszik, hogy ebből még bármi lesz.

És ha már így áll a dolog, a fejlesztők nyíltan beszélnek a projektről. 2015. októberében egy Reddit AMA keretében tudhattunk meg többet róla, a napokban pedig a jelenleg az Infinity Wardnál dolgozó Thomas A. Szakolczay osztott meg pár képet. Ezeken nem csak Maul szerepel, hanem további sithek és jedik is, valamint egy birodalmi tiszt, egy rohamosztagos és pár fejvadász.

Szakolczay továbbá megmutatta, milyen lehetett volna a Coruscant belvárosa, vagy annak táblái, illetve a menürendszer. A képeket megtaláljátok az alábbi galériában, a táblákért és azok interaktív változataiért pedig fáradjatok az alkotó oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)