Hirdetés

System Shock Remastered - most te is kipróbálhatod a demót!

|

Elindult a System Shock Remastered Kickstarter kampánya, aminek köszönhetően mindenki belekóstolhat a készülő játékba.

Hirdetés

A Night Dive Studios 900 ezer dollárt szeretne összegyűjteni, hogy felújítsák az 1994-es System Shockot, ami megannyi fantasztikus franchise-hoz adott ihletet. A gyűjtés elég jól halad, hiszen már most közel 400 ezer dollárt kalapoztak össze.

A várhatóan 2017-ben PC-re és Xbox One-ra megjelenő játék már most nagyon mutatós, azonban hogy ne kelljen beérnünk néhány képpel és videóval, a srácok egy rövid demót is játszahtóvá tettek, amit ráadásul nemcsak a támogatók, hanem bárki kipróbálhat.

A játék eddig kifejezetten mutatós, ráadásul a fejlesztőknek sikerült elérni, hogy a felújított grafikával is visszaadja azt az érzést, amit az eredeti játék keltett bennünk két évtizeddel ezelőtt.

A demót Steamről, GOG-ról vagy a Humble oldaláról tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)