Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt január legjobb játéka?

|

Nem vitás, hogy a korai hozzáférésben debütált Palworld mindent letarolt, de a hónap legjobbja címet is megérdemli? Kizárólag rajtatok múlik!

Hirdetés

Jellemzően a távol-keleti - leginkább japán - kiadók és fejlesztők alkotásai szokták dominálni az év elejét, és tudva, hogy milyen címek érkeznek, előzetesen arra számítottunk, hogy a Tekken 8 és a Like a Dragon: Infinite Wealth meccseli majd le egymás között az elsőség kérdését mind az eladásokat, mind pedig az immáron hagyományosnak mondható szavazásunkat tekintve. Meglepetést inkább a Ubisoft gondozta Prince of Persia: The Lost Crowntól vártunk, ám ezúttal rosszul olvastuk a jeleket, és nem azt a következtetést vontuk le a madarak röptéből, amit kellett volna.

Ugyanis minden, de tényleg minden várakozást felülmúló rajtot produkált a Pokémon-nyúlással vádolt Palworld, rádöbbentve mindenkit arra, hogy valójában milyen hatalmas is a túlélőjátékok piaca (egy másik, korai hozzáférésben megjelent újdonság, az Enshrouded szintén erősen kezdett). Ne lepődjetek meg, ha hirtelen számos fejlesztő akar majd ebben a műfajban alkotni az elkövetkező pár évben.

Hirdetés

Természetesen abból, hogy valami a legnépszerűbb, még nem következik törvényszerűen az, hogy egyben a legjobb is. Éppen ezért rátok bízzuk annak eldöntését, hogy melyik játék volt a legjobb a januári megjelenések közül. Igyekeztünk minden releváns címet felsorolni a jelöltek között, de ha valamelyik újdonság átcsúszott volna a radar alatt, akkor válasszátok a "Más, megírom kommentben opciót." Szavazni természetesen továbbra sem kötelező, az eredményt enélkül is meg lehet kukkantani: változatlanul erre szolgál a "Nem szavazok, csak az eredmény érdekel." válaszlehetőség.

Végezetül pedig arra kérnénk mindenkit, hogy ha már leadtátok a voksotokat, írjátok meg kommentben, mit gondoltok a január játékkínálatról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)