Hirdetés

Tales of Berseria - Európába látogat, íme a gyűjtői kiadás

|

A Bandai Namco nem váratja soká a Tales of sorozat hazai rajongóit, ugyanis a legutóbbi részre, a Japánban pár hónapja megjelent Tales of Berseriára már Európában sem kell sokat várni.

Hirdetés

A Tales of Berseria az első olyan játék a sorozatban, ahol női főhőst irányítunk, ezért Velvet démonokkal fűtött bosszúhadjáratára nagyon kíváncsiak a franchise hazai rajongói is. Szerencsére a Bandai Namco nem várakoztatja őket soká. 

A kiadó bejelentette, hogy mindösszesen öt hónappal a japán premiert követően, 2017. január 27-én Európába is megérkezik a Tales of Berseria, PC és PlayStation 4 platformokra egyaránt. Ha esetleg nem tudnátok, hogy miről szól a játék, akkor mindenképpen nézzétek meg a korábbi trailert emlékeztetőül: 

A Bandai Namco bemutatta a JRPG limitált gyűjtői kiadását is, amely körülbelül 41 ezer forintba kerül és tartalmaz egy exkluzív fémdobozt, két figurát (Velvet és Laphicet Chibi Kyun Chara), 8-bites retro kulcstartókat, zenei CD-t, az előzményeket bemutató keménykötésű regényt (A Witch's Tale: A World Full of Daemons), karakterkártyákat, valamint egy stratégiai útmutatót. Ilyen csecse a csomag: 

Örültök neki, hogy a Tales of Berseria hozzánk is megérkezik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)