Hirdetés

A Telltale idén ki is pörgetné a Batman széria első évadát

|

A Telltale-es srácok nem akarják húzni az időt, reményeik szerint fél éven belül megkapjuk az összes epizódot

Hirdetés

A Telltale korábbi játékainak epizódjai elég rapszódikusan jelentek meg, volt, amikor 3 hónapot vártunk egy epizódra, miközben mondjuk a Minecraft: Story Mode részek két hetente követték egymást. A jelek szerint a Batmannel szeretnék felpörgetni a dolgokat.

Richard Iggo, a csapat marketingese egy lapnak adott interjúban azt mondta, hogy mind az öt részt kiadják még az év vége előtt. Bár egyelőre az első rész megjelenési dátuma sem fix, ez durván azt jelentené, hogy havonta követik egymást az epizódok.

Később aztán kicsit pontosítottak a dolgon, Job Stauffer, a Telltale kreatív kommunikációs vezetője Twitteren osztotta meg a közönséggel, hogy bár valóban szeretnének havonta kiadni egy részt, nem akarják, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen, így bár keményen dolgoznak, nem fogják csak azért idő előtt kiadni az utolsó epizódot, hogy tartani tudják a dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)