Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - ismét kapunk két Gwent paklit

|

Az első The Witcher 3: Wild Hunt kiegészítő boltokban megvásárolható verziójához Gwent kártyákat is hozzácsaptak a készítők. A jelek szerint ez a Blood and Wine esetében sem változik.

Hirdetés

Már láttuk a The Witcher 3: Blood and Wine borítóját és felröppentek hírek az esetleges megjelenési dátumról, most viszont egy újabb érdekességről tudunk beszámolni. Amennyiben hinni lehet az alábbi képnek, akkor két új Gwent kártyapaklival gazdagodnak azok, akik nem digitálisan ruháznak be a kiegészítőre.

A Nineonezero nevű NeoGAF felhasználó tett közzé ezt a képet, mely a The Witcher 3: Blood and Wine boltokban megvehető PlayStation 4-es kiadásának dobozát mutatja be. Jó látható a dobozképen, hogy új Gwent paklikat is rejt a csomag a kiegészítő letöltőkódja mellett. Lessétek meg ti is!

A Witcher rajongók így tovább bővíthetik kártyagyűjteményüket. Azt egyelőre nem tudni, hogy PlayStation 4-en kívül még milyen platformokra jön ez a kiadás, de mivel a Hearts of Stone esetében is kimaradt az Xbox One ebből a mókából, több mint valószínű, hogy most sem kapnak kártyás változatot a Microsoft konzoljának tulajdonosai.

Ti így is digitálisan fogjátok beszerezni a kiegészítőt, vagy a kártyák miatt inkább ellátogattok egy boltba?

Frissítés: Maurer Andor, az 576 KByte ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy a a Blood and Wine csak PS4-re és PC-re jön dobozosan. "Mivel a Gwent-paklikhoz hasonló fizikai ajándékok mindig vonzzák a játékosokat, érdemes sietni, ugyanis a Hearts of Stone-ból sem maradt sokáig megvásárolható példány" - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)