Hirdetés

Thief - már a folytatáson gondolkodik az Eidos

|

A játék vezető pályadizájnere pedzegette a folytatás lehetőségét, de szerinte ez még nagyon sok mindentől függ. Nyilván leginkább az eladásoktól.

Hirdetés

Bár nekünk kifejezetten tetszett a Thief sorozat újraélesztésére tett kísérlete, a gamer sajtóban megoszlott a vélemény arról, sikerrel járt-e az Eidos Montreal a lopakodós legenda folytatásával. Nick Cantin, az egyik pályadizájner szerint a csapatnak lenne ötlete egy esetleges folytatáshoz, ha az eladások azt mutatják, hogy van rá igény.

Egy sajtóeseményen faggatta a hivatalos Xbox Magazin a készítőket, ekkor mondta Cantin a következőket: "az első játék köré egy nagy univerzumot építettünk, aminek sok rétege van, és a világ is mélyen ki van dolgozva. (...) Sok lehetőség van, amire rámehetünk." A vezető pályadizájner, Daniel Windfeld Schmidt persze igyekezett visszafogni az esetleges spekulációkat, és leszögezte: "Még semmilyen bejelentés nem történt, de nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen lesz a játék fogadtatása".

A két fejlesztő szerint a Thief hasonló helyzetben van, mint korábban az 1998-as eredeti, a The Dark Project volt. "A Thief mentalitása kifejezetten egyedi. Mikor megjelent, újszerű, friss élmény volt, teljesen más, mint a korszak többi játéka" - jegyezte meg Schmidt. "Szerintem a next-gen konzolokkal egy nagyon hasonló helyzetben vagyunk. (...) Nem jelent meg rájuk hasonló játék" - tette hozzá Cantin.

Mit gondoltok, elég jól fogy majd a Thief egy folytatáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)