Hirdetés

Titanfall 2 - így kapjuk meg a PS4 Pro támogatást

|

Számos fejlesztő használja ki a Sony erősebb masinájában rejlő plusz teljesítményt utólag egy frissítést kiadva, azonban a Titanfall 2 esetében nem kell a patchre várnunk.

Hirdetés

A közelmúltban a Titanfall 2 egyjátékos módját mutogatta nekünk folyamatosan a Respawn Entertainment: láthattuk a kampányt PC-n maximum beállításokkal és egy látványos gameplay videót is. Akad azonban egy olyan kérdés, amire még nem kaptunk választ. 

A Respawn már korábban megerősítette, hogy a Titanfall 2 a megjelenésétől kezdve támogatni fogja a PlayStation 4 Prót, ám a legtöbben arra tippeltek, hogy ez egy első napi frissítésben fog megnyilvánulni. Egy felhasználó rá is kérdezett erre Twitteren, mire Drew McCoy, a Titanfall 2 producere azt válaszolta, hogy a módosítások már alapból rajta lesznek a lemezen, nem lesz szükség külön töltögetésre (noha a PS4 Pro csak november 10-én jelenik meg, így ez inkább csak előkészítő jellegű): 

A Titanfall 2 megjelenése október 28-án várható PC-re, valamint PS4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)