Hirdetés

Később indulnak a Tom Clancy's The Division tesztszerverei

|

A Tom Clancy's The Division fejlesztői több újdonságot szerettek volna bemutatni a héten, de sajnos megcsúsztak az ütemtervhez képest, így ismét a játékosok türelmét kérik.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division fejlesztői mozgalmas hétre készültek, de sajnos ismét homokszem került a Ubisoft Massive gépezetébe. Az 1.4-es frissítéshez kapcsolódó problémák ismét kisebb csúszást okoztak, ami több dolgot is érint a játék háza táján.

Egyrészt a holnapi State of the Game élő közvetítésben sem fogják tudni megmutatni az 1.4-es funkciókat, ugyanis adásba csak a kész feature-ök kerülhetnek. Ettől függetlenül hallhatunk majd az újdonságokról, csak nem tudja őket a játékban demonstrálni a csapat. Továbbá a csúszás bekavar a Tom Clancy's The Division tesztszervereinek is, amiket csütörtökön terveztek elindítani. Viszont mivel az első nagy feladat ezeken is az 1.4-es változat tesztelése lenne, várnunk kell arra is, hogy a közösségi tesztelőkhöz csatlakozhassunk. Hogy mindez pontosan mekkora késést okoz a csapatnak, egyelőre nem tudják ők sem, de azt ígérik a kapcsolódó forumposztban, a lehető legpontosabban tájékoztatják majd a játékosokat.

Mit gondoltok, jó úton halad a játék fejlesztésével a Massive?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)