Hirdetés

Új Marvel-játék érkezéséről pletykálnak, elvileg egy FPS-re számíthatunk

|

Jelenleg egy halom új Marvel-játék készül, ehhez a listához írhatunk fel most még egy címet, ami elvileg egy FPS lesz.

Hirdetés

Az elmúlt években is bőven volt minek örülnie a Marvel rajongóknak, hiszen olyan játékokat kaptunk, mint a Marvel's Spider-Man 2, a Marvel's Midnight Suns, vagy épp a Marvel's Guardians of the Galaxy, a jövőben pedig olyan címek érkeznek, mint a Marvel 1943: Rise of Hydra, a Marvel's Wolverine, a Marvel's Blade, de készül Vasember- és Fekete Párduc-játék is, valamint nyilván számítani lehet a Spider-Man 2 folytatásaira is.

Most pedig újabb pletykák láttak napvilágot: Marvel Rivals címen készülhet még egy játék, ami merőben más lesz, mint a felsoroltak, ugyanis egy FPS-ről van szó, amit a kínai NetEase Games készít már évek óta. Elsőre furcsának tűnhet a zsánerválasztás, de az bizonyos, hogy a közelmúltban és a belátható jövőben is csak egyjátékos kalandokat kaptak, illetve kapnak a Marvel-rajongók, így nem ördögtől való ötlet az, hogy ezek mellett érkezzen egy kifejezetten a többjátékos vonalra kihegyezett projekt is.

Hirdetés

A videojátékos pletykákat és belsős infókat gyakran szállító Kurakasis írt arról a Twitteren/X-en, hogy a NetEase Games egy AAA multiplayer FPS játékon dolgozik jelenleg is, ami a Marvel univerzumban kap helyet. Az új FPS elvileg PC és konzolok mellett mobiltelefonokra is érkezik, a hivatalos bejelentésre pedig még idén számítani lehet, ha minden igaz. Kurakasis szerint a játékkal kapcsolatos első pletykák már 2019-ben szárnyra kaptak, a fejlesztés pedig azóta is folyik. 

A forrás szerint a cím, a fejlesztőcsapat és a bejelentés éve teljesen bizonyos - meglátjuk, hogy tényleg így van-e.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)