Hirdetés

Wooting One - na, ilyen billentyűzetet még nem láttál!

|

Bemutatkozott a világ első analóg mechanikus billentyűzete, ami hatalmas előrelépést jelenthet a PC-s játékok terén.

Hirdetés

"Attól, hogy erősebben nyomod, még nem megy gyorsabban!" - hányszor, de hányszor hallottuk már ezt másoktól játék közben, és lássuk be, teljesen igazuk volt. Egészen mostanáig.

Kickstateren még három hétig kampányol a Wooting One mögött álló csapat (bár a kezdéshez szükséges 30 000 dollárnak már közel háromszorosát sikerült összegyűjteni), hogy elkészíthessék a világ első analóg mechanikus billentyűzetét. Ez a hardver amellett, hogy a mechanikus billentyűzetek minden előnyével rendelkezik, pontosan érzékeli a gomb lenyomásának erősségét.

Ez remekül jön nemcsak az autós játékoknál, hanem az FPS-eknél is, azokról az idegesítő küldetésekről nem is beszélve, amikor az NPC lassabban sétál, mint a karaktered, ezért folyton be kell várni. Természetesen szabadon válthatunk a digitális és analóg módok közt, ráadásul a billentyűzet szinte minden elemét szabadon kicserélhetjük.

Bővebben a Wooting One Kickstarter oldalán olvashattok a projektről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)