Hirdetés

Werewolf: The Apocalypse - érkezik az új World of Darkness szerepjáték

|

A Vampire: The Masquerade-del egy univerzumban játszódó Werewolf: The Apocalypse feldolgozásáért a Blood Bowl-játékok és a Styx-széria készítője, a Cyanide Studios felel majd.

Hirdetés

Miután az EVE Online-ról elhíresült CCP évekig próbálkozott sikertelenül egy World of Darkness MMO elkészítésén, végül eladták a jogokat a Paradox Interactive-nak. Az új kiadó pedig eddig halogatta, hogy új feldolgozást jelentsen be a licenccel kapcsolatban, a frissen leleplezett első játék pedig a Werewolf: The Apocalypse lesz.

A Vampire: The Masquerade-hez hasonlóan ebben a World of Darkness szerepjátékban is a címszereplő természetfeletti lényeket - tehát vérfarkasokat - irányítunk majd, a sztoriért pedig az eredeti asztali játék készítői, a White Wolf csapata felel majd. Mivel fejlesztőként a Cyanide Studiost kérték fel, kiadóként pedig nem a jogokat birtokló Paradox, hanem a Focus Home Interactive működik közre, több infó a francia kiadó február eleji rendezvényén várható. Korábban felbukkant dokumentumok alapján egyébként úgy tűnik, a Paradox a vérfarkasos játék mellett a vámpírokat is visszahozza majd a képernyőinkre.

Mit szóltok a bejelentéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)