Hirdetés

Ráncfelvarrást kap az Xbox One menürendszere

|

Az Xbox One szoftverének egy fontos részét áttervezi a közeljövőben a Microsoft, amivel a leggyakoribb műveletek elvégzését szeretnék gyorsabbá és kényelmesebbé tenni.

Hirdetés

Ugyan a nemrég leleplezett Creators Update kapcsán kiadott blogposzt legérdekesebb része sokaknak a Windows 10-es Game Mode megerősítése volt, nemcsak a PC-s, hanem az Xbox One-os oldalt illetően is volt benne néhány fontos infó. Így például a Microsoft azt is megerősítette, hogy a konzol szoftverének egy fontos részét is újragondolják.

A Guide az a felugró menü, ahonnan a legfontosabb menüpontokat érhetjük el viszonylag gyorsan, de a jelenlegi változaton lehetne még mit csiszolni a konzol gyártói szerint. Így a Creators Update-ben egy új változatát építik be, ami a kontrolleren lévő Xbox-gomb megnyomása után felhozza a legfontosabb alkalmazásokat tartalmazó menüt, így például a háttérben szóló zenéinket, az achievementjeinket kezelő alkalmazást, vagy éppen a játékban készült klipjeinket is elérjük innen.

A blogposztot jegyző Mike Ybarra szerint így sokkal gyorsabban és kényelmesebben érhetünk el más funkciókat játék közben, mint az Xbox One jelenlegi szoftverével. A méretes frissítés egyébként ezeken kívül a közösségi és a versenyszervező funkciókat illetően is hoz néhány újdonságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)