Hirdetés

Kegyetlenül odaverheti a PS4K-t a Microsoft új konzolja

|

A legfrissebb hírek szerint a Microsoftnak elege lett abból, hogy a PS4 minden játéknál jobban teljesít, ezért az "újgenerációs" Xbox One-t sokkal erősebbre tervezik.

Hirdetés

Az E3 közeledtével egyre inkább előtérbe kerülnek a konzolok, várhatóan ugyanis a Sony és a Microsoft is bejelent majd egy-egy erősebb változatot. A forrás szerint a Microsoft még nem akarta lerántani a leplet az egyelőre csak Scorpio néven emlegetett hardverről, de mivel a Sony már a bejelentésre készül, kénytelenek ők is előállni valamivel az E3-on.

Az Xbox One teljesítménye valahol 1,32 teraflops környékén van, míg a PS4 esetében ez inkább 1,84 teraflops, ennek köszönhető, hogy a multiplatform címek esetében a PlayStation 4 jobb felbontás és magasabb fps-szám mellett futtatja a játékokat. A Giant Bomb birtokába jutó dokumentumok szerint a PlayStation 4 Neóból az előd teljesítményének 2,5-szeresét, 4,14 teraflopsot lehet majd kisajtolni, miközben a Scorpio várhatóan 6 teraflopsra lesz képes.

Ez elképesztő teljesítménybeli ugrás, ami biztosítaná VR támogatást a konzolok számára. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor és milyen áron kerülnek majd a boltokba az új modellek, de remélhetőleg az E3-on okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)