Hirdetés

Yakuza 0 - megvan a megjelenés dátuma

|

A Sega Amerikában és Európában is egyazon a napon jelenteti meg a Yakuza 0-t PS4-re.

Hirdetés

A napokban rengeteg új kép és egy előzetes is napvilágot látott az idén decemberben megjelenő Yakuza 6 kapcsán, de a sorozat egy másik része épp készül nyugatra költözni. A Yakuza 0 megjelenését ígérték már tavaly decemberre, aztán 2017 eleje, de most végre megvan a fix időpont is. 

A sorozat előzményeibe 2017. január 24-én ugorhatunk fejest. Az 1980-as évek Japánjában játszódó Yakuza 0, ahogy az a nevéből is kitalálható, az első rész előtt játszódik. A játékban a különböző harcmodorokat egyszerűen tudjuk majd váltogatni, és a szériában most először lesz alkalmunk játszani Goro Majima karakterével. Megismerhetjük saját harci stílusát és képességeit, illetve sok mindent megtudhatunk élete azon szakaszáról, amikor még nem úgy emlegették: Shimano őrült kutyája.

A bőrébe bújva az lesz a fő feladatunk, hogy teljesítsük a főnökeink által kiszabott feladatokat, mellyel csak egy célunk van: hogy a fényűző és alvilági Yakuza klán tagjai legyünk. 

Játszottatok már a korábbi Yakuza játékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)