Hirdetés

Végre játszható a Star Wars: Dark Forces dobozán látható pálya

|

A Nightdive srácai extra gondossággal alkották meg az újrakevert verziót, és helyreállítottak egy elveszettnek hitt helyszínt.

Hirdetés

A Nightdive Studios remek munkát végzett a Star Wars: Dark Forces újrakeverésével. Kyle Katarn első kalandját, egyben a Jedi Knight sorozat első felvonását most mindenki gondtalanul, a lehető legjobb minőségben játszhatja végig a Steamen keresztül.

Az új verzió azonban nem csak a futtatást és az irányítást teszi kényelmesebbé, de egy kivágott pályát is visszatett a játékba. A df-21.net rajongói oldal emlékeztetett mindenkit az ISD Avenger esetére.

Történt ugyanis, hogy a Star Wars: Dark Forcesnak volt egy demója, amit az 1995-ös Consumer Electronics Show-n (CES) lehetett kipróbálni. Ott az ISD Avenger nevű csillagrombolót járhattuk be Katarnnal, akinek el kellett lopnia a Halálcsillag terveit, és el kellett menekülnie velük.

Hirdetés

A pálya meglehetősen komplikált volt, és nem a legjobb módon vezette be a játékosokat a Dark Forces játékmenetébe, így a LucasArts később kivágta azt a teljes verzióból. Az ISD Avenger helyett egy új misszió indította Katarn útját, de az ISD Avenger térképe ott maradt a Dark Forces nagy kartondobozán. Ezt magatok is megnézhetitek a Big Box Collection oldalon megőrzött 3D-s renderen.

A Nightdive végül helyreállította az elveszettnek hitt helyszínt. A srácok hozzáférést kaptak a LucasArts kincseskamrájához, ahol megtalálták az eredeti adatokat. Azokat átkonvertálva és összevarrva sikerült visszahozniuk a demót a remasterben, így ugyan egy külön menüponton keresztül, de elérhetővé tették az ISD Avengert. Már csak ezért is érdemes elindítani.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)