Hirdetés

Hoppá: két ingyen játékot is ad az Epic Games Store a jövő héten - 30 ezer forintot ér a csomag

|

Az már kiszivárgott, hogy a The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition lesz az egyik ajándék, de még kapunk extra játékot is mellé.

Hirdetés

Minden digitális áruház közül az Epic Games Store-tól kapjuk a legtöbb játékot ingyen, ráadásul rendszeresen és kiszámítható módon. Ennek a nagyvonalúságnak persze nem az az elsődleges oka, hogy a fenntartó Epic Games így szeretné egy picit jobb hellyé tenni a világot. Az ajándékozás csupán eszköz a kezében - hasonlóan a fejlesztőket és kiadókat terhelő sarc megvágásához -, amellyel közelebb kíván kerülni áhított céljához, a PC-s piacot domináló Steam trónfosztásához.

Ha most felkeresitek az oldalt, akkor egy igencsak szemrevaló alkotást adhattok hozzá a kollekciótokhoz. Az Islets című metroidvania 5520 forintba kerül máskor, de most április 4-ig ingyen meg tudjátok szerezni.

Hirdetés

Egy hét múlva ugyancsak érdemes lesz megismételni a látogatást, ráadásul akkor nem egy, hanem két játék vár majd arra, hogy behúzzátok. A The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition már azelőtt kiszivárgott, hogy az EGS is megerősítette, hogy ez lesz a jövő heti ajándéka, de időközben megtudtuk, hogy kapunk egy második játékot is.

Az utóbbi az Eidos-Montréal által fejlesztett Thief reboot, egy belsőnézetes, lopakodós akció-kaland dark fantasy, steampunk, gótikus és viktoriánus elemeket ötvöző, különleges környezetben. Ezt az áruház 7130 forintért kínálja, a korábban említett sci-fi szerepjátékot pedig 22 489 forintét, így gyors fejszámolást követően kiderül, hogy 381 forint híján 30 ezret spórolunk, amennyiben élünk az ölünkbe pottyanó lehetőséggel.

Mit szóltok ezekhez a címekhez?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)