Hirdetés

A GTA V rejtett területével ünnepel a pályákon átsétáló videós

|

Conor Kearney sok játék szabadon bejárható világán keresztülsétált már, a sorozat ötvenedik adására pedig a Grand Theft Auto V egy olyan területét vette elő, amit csak egy kis trükközéssel látogathatunk meg.

Hirdetés

A TheyCallMeConor csatorna készítője nem egy játék térképén sétált már keresztül, sőt, a No Man's Sky egyik bolygóját is megpróbálta körbegyalogolni. A felgyorsított videókból álló látványos sorozat elérkezett az ötvenedik epizódjához, aminek kapcsán Conor visszatért a Grand Theft Auto V-höz.

Az eredeti pályát már jóval korábban bejárta, most pedig a North Yankton nevű területre látogatott el. A havas tájakra korábban csak egy glitch segítségével lehetett eljutni, de ezt a Grand Theft Auto V készítői egy frissítéssel kijavították. Azóta készült egy mod, ami ugyanezt a célt szolgálja, minden bizonnyal ezt használta Conor is. North Yanktont egyébként nagyjából 35 percig tart átszelni, ami nagyon hasonló a Division Manhattanjének átsétálásához.

A fenti timelapse mellett a sorozat születéséről és hátteréről is mesél a videók alkotója az alábbi különkiadásban, amit szintén érdemes meghallgatni, ha kíváncsiak vagytok a történetére.

Ti melyik játék szabadon bejárható világában szerettek céltalanul kóborolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)