Hirdetés

Alan Wake's Return - végre kiderült, hogy mi is ez

|

A Quantum Break kreatív igazgatója, Sam Lake végre elmagyarázta, hogy mit takar az Alan Wake's Return elnevezés. Hát...

Hirdetés

Az Alan Wake franchise rajongóit az utóbbi időben egy rejtélyes név tartotta lázban: az Alan Wake's Return az, amelyről sokan - tulajdonképpen jogosan - azt feltételezték, hogy a korábban hivatalosan is megerősített folytatás címét takarhatja. A Remedy eleddig nem nyilatkozott a projektről, de a Quantum Break kreatív igazgatója most tiszta vizet öntött az író poharába. 

Kiderült, hogy a stúdiónak nem egy új játék miatt volt szüksége az Alan Wake's Return védjegyre, ugyanis mint azt Sam Lake elmondta a Kotakunak, a név egy in-game videósorozatot takar, ami a Quantum Break játékban kap helyet (akárcsak a Max Payne játékok esetében a Lords and Ladies videók). Lake szerint az Alan Wake's Return egy "élőszereplős, mini epizódokból álló sorozatot" takar, aminek a főszereplője saját maga lesz (ő volt az első Max Payne is).  

Ami az Alan Wake széria jövőjét illeti, Lake egyelőre semmi konkrétumot nem szeretett volna elárulni, de azt azért megerősítette, hogy jelenleg is vizsgálják a lehetőségeket és szólnak, ha van miről hírt adniuk. Köszike, várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)