Hirdetés

Battlefield 1 - LEGO-figurákkal is kemény a világháború

|

Egy lelkes csapat nem csak megépítette a Battlefield 1 első trailerének szereplőit és járműveit LEGO-elemekből, hanem rögtön le is forgatták velük a játék bejelentésekor kiadott előzetest.

Hirdetés

A Battlefield 1 bejelentő trailere szabályosan felrobbantotta az internetet, így hasonlóan több népszerű előzeteshez, ez videó is néhány rajongói feldolgozás alapjául szolgált. Ezek közül egyet elég sokáig tartott elkészíteni, így azóta már egy új Battlefield 1 előzetest is láthattunk.

Persze ez nem vesz el sokat a LEGO-figurákkal újraalkotott trailer értékéből, amit látszólag a rendkívül időigényes stop-motion technikával vettek fel (amire rátettek egy lapáttal a speciális effektek), így érthető is, miért csak nemrég készült el a nagy mű. Ahogy más LEGO-trailereknél megszokhattuk, a Battlefield 1-es videó készítői is engedték, hogy bepillantsunk a kulisszák mögé, így az eredeti kedvcsinálót és az építőkockákkal újraforgatott trailert egymás mellé állító videó mellett megosztották velünk a különleges effektektől mentes változatot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)