Hirdetés

E3 2016 - nézz bele az Assassin's Creed filmbe

|

Nem múlhatott el úgy a Ubisoft E3-as konferenciája, hogy nem mutatják meg a decemberben megjelenő Assassin's Creed filmet. Egyenesen a kulisszák mögé vittek minket.

Hirdetés

A Warcraft már bemutatkozott, a következő játékadaptáció pedig az Assassin's Creed film lesz Michael Fassbender főszereplésével, Justin Kurzel (Macbeth) rendezésében és többek között a szépséges Marion Cotillarddal a mellékszerepek egyikében. 

A Ubisoft hatalmas hangsúlyt fektet az Assassin's Creed mozira és ez meglátszott az E3-as előadásán is, amelyből egy jelentős részt szánt a projektnek: Aisha Tyler a film producerével, Frank Marshallal beszélgetett kicsit a részletekről. Természetesen Marshall nem érkezett üres kézzel, hanem hozott magával kulisszák mögötti felvételeket, amikkel nem csak a forgatási munkálatokba kóstolhatunk bele, hanem vadonatúj jeleneteket is láthatunk. 

Az Assassin's Creed film december 21-én jelenik meg Amerikában, remélhetőleg akkor mi is megkapjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)