Hirdetés

Elképesztően néz ki a Zsivány Egyes trailer kockásítva

|

A Rogue One: A Star Wars Story, avagy magyarul a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet első előzetesénél csak egy lehet jobb: ha az egészet LEGO-val csinálják meg.

Hirdetés

Igazán el vannak kényeztetve a Star Wars rajongók, hiszen csak pár hónap telt el a Star Wars: Az ébredő Erő premierje óta, decemberben itt a következő felvonás a Rogue One képében, a kettő között pedig megjelenik a film közvetlen előzményeit is elmesélő LEGO Star Wars: The Force Awakens. Egyetlen dolog teheti izgalmasabbá az egészet: még egy kis LEGO. 

Az internet kilenc legjobb LEGO animátora összefogott és bravúros módon, mindössze három hét alatt elkészítették a Rogue One: A Star Wars Story (magyarul Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) első trailerét és bármennyire is sokszor halljátok tőlünk, ez most egyszerűen tényleg zseni, még a LEGO-játékokat fejlesztő Traveller's Tales is büszke lenne rá. Tessék fent kattintani egy határozottat, megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)