Hirdetés

Napi büntetés: ne lépjetek aknamezőre, ha Pokémon Góztok

|

A Konzuli Szolgálat hivatosan is felhívta mindenki figyelmét, hogy ne lépjenek aknamezőre a Pokémon Go miatt, meg egyébként se, ha lehet.

Hirdetés

Azt már bizonyára ti is észrevettétek, hogy a Pokémon Go jelenleg a legfontosabb dolog az egész világon. A kiterjesztett valóság-játék világuralmi törekvései hihetetlenül jópofa és egészen sokkoló történeteket szültek, most pedig végre egy hivatalos szerv is reagált a jelenségre.

Akármennyire is szórakoztató a Pokémon Go, az addiktív játék sajnos kockázatokkal jár. A figyelmetlen játékosok közül sokan veszélyes helyzetekbe kerülnek vagy eltévednek, ilyenkor pedig azért nehéz ujjal mutogatni a játékfejlesztőkre, mert ők nem tudhatják a Google Maps alapján minden területről megállapítani, hogy veszélyes-e vagy sem.

Éppen ezért lehet az is, hogy a napokban a Konzuli Szolgálat kiadott egy közleményt, melyben arra hívják fel a Bosznia-Hercegovinába látogató magyarok figyelmét, hogy a Pokémon Go nem tartja számon az esetleges aknamezőket. A valóságban az ilyen területeket táblákkal jelölik, viszont azok, akik teljesen belemerülnek a telefonjukba, valószínűleg pont nem erre figyelnek. Légyszíves legyetek figyelmesek játék közben és ne lépjetek aknára, városban úgyis jóval nagyobb eséllyel találhattok Pokémonokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)