Hirdetés

Napi büntetés: a 3 legfurcsább Pokémon GO sztori

|

A Pokémon GO a maga kiterjesztett valóságával képes teljesen elvarázsolni a felhasználót, és ebből gyakran elég groteszk helyzet születhet. Mutatunk egy párat.

Hirdetés

Alig pár napja van kint a Pokémon GO, az emberek már gyűjtik a fura sztorikat a /r/PokemonGO és /r/Pokemon subredditekre. A tegnapi nap nagy szenzációja például az volt, amikor szülés közben bukkant fel a Pidgey.

A szülőszoba mestere

 "Amikor megjelent a képernyőn azonnal lefotóztam, és meg is mutattam neki" - kezdi a sztoriját egy friss szülő. Igen, ő még a legszebb pillanatban is játszott. A kórházi ágyon szenvedő anyuka a lelkes apukát (és Pokémon mestert) egy határozott grimasszal jutalmazta.

Mindettől függetlenül a kislány ma reggel világra jött, mindenféle komplikáció nélkül. Lesz mit mesélni neki néhány év múlva.

Ne vadássz a gettóban

"Nem biztos, hogy jó ötlet volt a gettóban játszani" - írta egy srác, aki az AR módot bekapcsolva próbált elfogni egy vad Pokémont a szomszéd háznál. A szemben lakó nő azt hitte, hogy a telefonjával a lakását akarja fotózni emberünk, ezért nem túl hálás tekintettel lesietett a sráchoz egy ütővel társaságában.

Miután a Pokémon mesterünk elmesélte, hogy mi is történik, a nő egy szúrós tekintettel ott hagyta azzal a jó tanáccsal, hogy legyen óvatosabb ezen a környéken.

Pokémon randi

"A Pokémon GO összehozott nekem egy randit" - szól a kellemesebb hangú sztori felütése. Nem csak szerencsétlen esetek történtek. "Tegnap sétálgattam egy kicsit, hogy kikeltsem a tojásokat, ami nem jött össze. Találtam egy Eevee-t, pár Pidgey-t, semmi extra. Már indultam haza, amikor utánam szólt egy lány, hogy én is Pokémon GO-t tolom-e."

A két mester beszélgetett egy darabig, majd emberünk feltette a fontos kérdést: "Elhívtam randira, és igent mondott." Így kell ezt csinálni emberek.

Az európai megjelenés után remélhetőleg még több ilyen sztori érkezik, és ha nektek is van fura esetetek, ne féljetek megosztani velünk a kommentekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)