Hirdetés

A nap, amikor az orosz nagykövetség Command & Conquer képpel kommunikál

|

Az Egyesült Királyság orosz nagykövetsége közzétett egy hírt. A baj csak az, hogy a hozzá csatolt kép a Command & Conquerből származik, az internet pedig belendült.

Hirdetés

Én sem tudom, hogyan illusztrálnám a "szélsőségesek Aleppo közelében több teherautónyi vegyi lőszert kaptak" szöveget, de leginkább sehogy. Az Egyesült Királyság orosz nagykövetsége görcsösen szeretett volna emellé egy képet csatolni, és egy nem túl mély Google keresés után sikerült rátalálni a Command & Conquer: Generals egyik screenshotjára, amit a Twitter fiókot kezelő személy tökéletesnek talált. 

Erről van szó:

Az internet népének ez persze azonnal szemet szúrt, zseniális feldolgozások születtek a témában. Valaki például bizonyítékot talált arra, ahogy fasiszták Ukrajnában épp megsértik a minszki megállapodást.

Ezek meg az első tweetben is nevezett szélsőségesek:

Sok van még ott, ahonnan ezek jöttek, érdemes rákeresni a fenti tweetekben látható nevekre.

És az megvan, amikor az iráni televízió a Medal of Honor játékmenetéről hitte azt, hogy egy valódi felvétel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)